Română  |   English
ASITO Asigurări ONLINE
Asigurarea comercială complexă

Polita de asigurare comerciala complexa se vinde cu succes pe pietele de asigurari din numeroase state. Inspirata din practica acestor state, sustinuta si asistata in activitatea sa de catre experti nationali si internationali, Compania Internationala de Asigurari “ASITO” S.A. este in masura sa presteze acest tip de asigurare, care include atat produse deja prestate, cum ar fi: asigurarea bunurilor, asigurarea bunurilor in timpul transportarii, cat si produse noi: asigurarea impotriva pierderii profitului in caz de intrerupere a activitatii, asigurarea echipamentului electronic, deteriorarea mecanismelor, asigurarea de raspundere civila generala si pentru calitatea produselor etc.

Prin acest produs se acorda protectie de asigurare pentru numeroase riscuri, care pot surveni in activitatea desfasurata de persoane juridice, indiferent de tipul de proprietate si forma de gospodarire.

Avantaje:
  • Cheltuielile suportate pentru incheierea politei de asigurare comerciala complexa vor fi reduse, deoarece in locul a 10 polite distincte se va emite o singura polita in conditii avantajoase corelate cu cerintele clientului.
  • Asiguratii in baza politei comerciale complexe se bucura de un sir de beneficii suplimentare sau aditionale, adica de o protectie mai extinsa.
  • Asigurarea in baza acestui produs va facilita evitarea dificultatilor financiare create ca urmare a producerii riscurilor asigurate, asa incat activitatea desfasurata de catre asigurati nu va fi afectata .

Polita este alcatuita din 10 sectiuni si poate fi procurata doar cu conditia solicitarii a doua sau mai multe sectiuni.

Sectiunea «Bunuri» este sectiunea de baza luata in asigurare. Prevede protectie de asigurare pentru o paguba materiala sau deteriorarea cladirilor, distrugerea tuturor bunurilor, care se afla in incaperi, indispensabile activitatii de business, care le apartin sau de care este responsabil asiguratul legal, precum si marfurile clientilor, neacoperite de o alta asigurare, aflate in incapere; marfurilor din depozite, altor active imobile, precum si pentru pierderea platii de arenda pe perioada neutilizarii spatiului arendat din cauza producerii urmatoarelor riscuri: foc, fulger, vant si apa, scurgeri din instalatiile de stingere, coliziune, explozie, cutremur de pamant, deteriorarea cauzata de avion, revolte si greve, vandalism si actiuni premeditate ale tertelor persoane, deteriorare accidentala.

Sectiunea «Intreruperea activitatii» preconizeaza protectie de asigurare in caz de pierdere a profitului (venitul brut sau venitul saptamanal) si/sau a cheltuielilor fixe, ca urmare a intreruperii activitatii de producere, cauzata de distrugerea sau deteriorarea bunurilor asigurate in conformitate cu sectiunile “Bunuri” sau “Furt”.

Sectiunea «Furt» stipuleaza compensarea pierderilor si daunelor cauzate bunurilor si stocurilor de marfuri, ca rezultat al furtului, tentativei de furt, atacului impotriva asiguratului sau a angajatilor sai, fraudei sau inselaciunii din partea oricaruia dintre angajatii asiguratului.

Sectiunea «Bani» stabileste recuperarea pierderilor sau daunelor, cauzate banilor asiguratului, care au tangenta cu activitatea desfasurata de acesta, in cazul tranzitarii lor pe teritoriul Moldovei, aflarii lor in cladiri pe parcursul programului de lucru sau in afara lui, la domiciliul asiguratului sau al angajatilor sai, deteriorarii seifului si camerei-seif.

Sectiunea «Deteriorarea masinilor si mecanismelor» stipuleaza compensarea daunelor survenite in urma deteriorarii fizice, accidentale si neasteptate din cauza defectiunilor interne ale masinilor, echipamentului electric, mecanic si oricarui boiler si vas sub presiune, folosit de catre asigurat in activitatea de producere.

Sectiunea «Echipament electronic» specifica acordarea protectiei de asigurare in cazul pierderilor sau pagubelor materiale cauzate echipamentului asigurat, compensarea cheltuielilor necesare pentru reproducerea datelor sau informatiei disparute in urma pierderii echipamentului, precum si a cheltuielilor de utilizare a unui sistem de substituire pe durata intreruperii activitatii asiguratului.

Sectiunea «Raspunderea civila generala» prevede protectie de asigurare detinatorului politei, pentru sumele, pe care el este legal obligat sa le plateasca in calitate de compensatie pentru daunele cauzate bunurilor si/sau decesul sau vatamarea corporala, rezultate din cazurile de asigurare enumerate mai sus, produse in legatura cu activitatea asiguratului; pentru deteriorarea bunurilor si/sau decesul sau vatamarea corporala cauzate de produsele vandute sau fabricate de catre detinatorul politei sau din cauza lucrului efectuat de el, precum si pentru cheltuielile de judecata.

Sectiunea «Sticla» preconizeaza plata indemnizatiei pentru spargerea geamurilor interne si externe din incaperile specificate, ca proprietate a clientului, sau pentru care el este responsabil legal.

Sectiunea «Bunuri in tranzit» stipuleaza asigurarea pierderilor sau deteriorarilor bunurilor clientului, sau de care acesta este juridic responsabil, in procesul transportarii cu vehicule, care ii apartin sau pe care le conduce, pe teritoriul Moldovei, cauzate de coliziunea sau rasturnarea autovehiculului prevazut pentru transportare; foc, fulger sau explozie; furt ca rezultat al intrarii fortate si violente cu daune vizibile portiunii trainic incuiate a vehiculului ce continea obiectul asigurat.

Sectiunea «Bunuri cu destinatie speciala» specifica protectia de asigurare in cazurile de pierderi sau daune, cauzate de accidente neasteptate si neprevazute obiectelor portabile si accesoriilor uzuale, proprietatea clientului sau de care el este responsabil juridic, folosite in activitati normale pe teritoriul Republicii Moldova.

Cota tarifara la acest produs este de la 0,15% din suma totala de asigurare in dependenta de acoperirea solicitata.

 

MD 2032, or.Chisinau, Republica Moldova, str. Burebista, 108
Tel. (+37322 )22-62-12 Fax (+37322) 22-62-12
E-mail: asito@asito.md


Site-ul este proprietate intelectuală a Companiei ASITO
PAGINA ÎN SUS

Total ieri: 163   Total azi: 19   Online:
Total vizitatori unici: 360418