Română  |   English
ASITO Asigurări ONLINE
Proprietarul casei

Beneficiari ai tipului respectiv de asigurare pot deveni persoane fizice, proprietari de locuinte. Polita de asigurare "Proprietarul casei" acopera protectia pentru urmatoarele cazuri de asigurare:

- foc sau explozie;
- lovitura casei de fulger;
- cutremur de pamint;
- acte de vandalism;
- furt(sau atentat de furt) a obiectelor specificate in urma patrunderii fortate si violente in cladirea de locuit;
- scurgere de apa din rezervor, conducte, ulucuri sau drenajuri;
- revolte si agitari in masa;
- impact cu vehicul, aparat de zbor, nava maritima, particele cosmice, parti de avion, racheta, satelit, caderea unui copac sau a unei crengi;
- furtuna, apa de ploaie.

Produsul respectiv de asigurare este alcatuit din trei sectiuni: casa, continut, raspundere fata de terti.

Sectiunea: casa Dvs. Se va acorda despagubire pana la suma de asigurare stabilita in certificat pentru pierderi sau deteriorari ale casei produse in decursul perioadei de asigurare si cauzate de oricare din cazurile de asigurare.
Sectiunea in cauza prevede beneficii suplimentare si anume compensarea cheltuielilor de constructie si aferente constructiei in caz de suportare a unor pierderi sau deteriorari in urma producerii unui caz de asigurare. Se are in vedere plata onorariilor arhitectilor, surveierilor, cheltuielilor de demolare si transportarea darimiturilor, compensarea pierderii platii pentru arenda, achitarea gajului.

Sectiunea: continutul. Se va achita compensare pina la suma asigurata indicata in certificat pentru pierderile sau deteriorarile continutului locuintei Dvs: covoare, presuri, frigidere, masini de spalat, televizoare, imbracaminte s.a.

Sectiunea: raspunderea fata de terte persoane. Se va acorda compensare pentru orice suma, pe care asiguratul sau vreo persoana din familia lui si locuieste impreuna cu el, trebuie s-o plateasca in legatura cu decesul sau leziunile pricinuite altor oameni sau prejudiciul adus proprietatii altor persoane.
Asigurarea “Proprietarul casei” stipuleaza si prevederea de fransiza, adica suma cu care asiguratul trebuie sa contribuie la despagubirea pierderilor sau deteriorarilor.
Prima de asigurare pentru sectiunile 1 si 2 se calculeaza separat aplicind taxele tarifare pentru fiecare sectiune aparte.Prima totala este egala cu suma primelor pentru fiecare sectiune a politei.
Tarifele de baza sint:

 
    • sectiunea casa - 0,15 la suta din suma de asigurare
    • sectiunea continut –de la 0,5 până la 1% la suta din suma de asigurare

MD 2032, or.Chisinau, Republica Moldova, str. Burebista, 108
Tel. (+37322 )22-62-12 Fax (+37322) 22-62-12
E-mail: asito@asito.md


Site-ul este proprietate intelectuală a Companiei ASITO
PAGINA ÎN SUS

Total ieri: 150   Total azi: 114   Online:
Total vizitatori unici: 360513