Română  |   English
ASITO Asigurări ONLINE
Asigurarea facultativă de sănătate

Suprasolicitarea permanenta a resursei de timp si stresul zilnic in calitate de normă majorează riscurile de îmbolnăvire subită acută, accidentare la locul de muncă sau agravare a unei maladii cronice în timpul deplasării de serviciu.

Compania ASITO SA oferă soluţii oportune pentru rezolvarea problemei de sănătate, valabile şi pentru clienţii corporativi şi pentru familii şi pentru persoane fizice, realizate prin prestaţia de asigurare facultativă de sănătate.

În cazul asigurării facultative de sănătate a salariaţilor agentului economic, produsul nostru reuşeşte să coreleze interesul de asigurare cu necesităţile protecţiei sociale a angajaţilor întreprinderii, ceea ce generează creşterea nivelului securităţii muncii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii a lucrătorilor asiguraţi. Asigurarea  poate fi procurată şi de persoană fizică în favoarea sa sau a membrilor familiei sale în vârsta de la 1 an până la  70 ani, atât cetăţean al Republicii Moldova cât şi cetăţeni ai altor state.

Prin asigurare se garantează acoperirea financiară a cheltuielilor legate de asistenţa medicală planificată acordată în instituţiile medicale cu care CIA ASITO SA a încheiat contracte de colaborare. Partenerii noştri sunt Instituţiile medicale de Stat şi Centrele medicale private: IMSP Spitalul Clinic Republican, IMSP Institutul de Cardiologie, IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală, IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătăţii, Policlinica şi Spitalul Asociaţiei Curativ Sanatoriale şi de Recuperare a Aparatului Guvernului a Republicii Moldova, CSF „GALAXIA”, Spitalul Internaţional MEDPARK, PRO SANO, SANCOS, MAGNIFIC, TERRAMED si altele.

Asigurătorul CIA ASITO SA  compensează cheltuielile de tratament medical în cazul:   

·             Dereglării sănătăţii ca urmare a îmbolnăvirii subite, acute a persoanei asigurate;

·             Dereglării sănătăţii ca urmare a accidentului soldat cu traumatism sau leziuni corporale;

·             Dereglării sănătăţii ca urmare a agravării maladiei cronice ;

·             Dereglării sănătăţii ca urmare a survenirii stării sau afecţiunii, care necesită asistenţă medicală.

Asigurarea facultativă de sănătate este valabilă doar în teritoriul Republicii Moldova.

Protecţia de asigurare de îmbolnăvire poate fi extinsă prin opţiuni de asigurare de riscul  legat de:

  • Tratamentul stomatologic (excludere protezare)
  • Tratamentul medicamentos în condiţii de ambulatoriu.
  • Pierderi financiare legate de îmbolnăvire de boli grave (arsuri, orbire, atac de cord, accident cerebral )

Avantajele asigurării:

·         Accesul oportun în timp a pacientului asigurat la investigaţiile medicale de înaltă performanţă: RMN, tomografie computerizată, ultrasonografie, scintigrafie  etc. în instituţiile medicale specializate sau cele private.

·         Consultul medicului - expert CIA ASITO SA 24/24 a zilei în cazul situaţiilor de urgenţă medicală  sau în cazul coordonării   prestaţiei medicale de către medicii specialişti.

·         Consumul serviciului medical de calitate, utilizarea metodelor contemporane de diagnostic de laborator si instrumentale, achitate din contul Poliţei de asigurare ASITO S.A  şi nu din propriul buzunar.

Compensare  a 100% a costului  medicamentelor  administrate în tratamentul  spitalicesc.

 Compania Internaţională ASITO este prietenul Dumneavoastră oriunde şi oricând.

MD 2032, or.Chisinau, Republica Moldova, str. Burebista, 108
Tel. (+37322 )22-62-12 Fax (+37322) 22-62-12
E-mail: asito@asito.md


Site-ul este proprietate intelectuală a Companiei ASITO
PAGINA ÎN SUS

Total ieri: 150   Total azi: 112   Online:
Total vizitatori unici: 360511