Română  |   English
ASITO Asigurări ONLINE
Asigurarea facultativă de sănătate pe perioada călătoriei peste hotare (Travel Health Insurance)

 

Programându-vă călătoria în străinătate, reţineţi, că  procurarea poliţei  de asigurare facultativă de sănătate pe perioada călătoriei peste hotare Vă va oferi posibilitatea de a beneficia de ajutor medical în cazul în care sănătatea Dvs. va fi afectată în ţara străină ca urmare a unei maladii acute sau a accidentării subite.

Poliţa de asigurare facultativă de sănătate pe perioada călătoriei peste hotare numită si TRAVEL HEALTH INSURANCE oferă garanţii financiare în volumul cerinţelor financiare de protecţie prin asigurare in tara sejurului: minim 15000,00 EUR, maxim 50000,00 EUR. Pentru ţările membre Uniunii Europene  suma asigurată este de 30000,00 EUR.

În cazul îmbolnăvirii sau accidentării a persoanei asigurate Compania "ASITO" S.A. compensează prestatorului de servicii medicale în ţara  călătoriei  costurile legate de cheltuielile de asistenţă medicală prestată inclusiv: serviciile medicului, serviciile asistenţilor medicali, costul  investigaţiilor de laborator şi instrumentale prescrise de medicul curant, costul tratamentului conservativ şi chirurgical  în condiţii de ambulatoriu şi/sau spital.

În caz de necesitate medicală CIA ASITO SA va compensa şi  cheltuielile de evacuare a persoanei asigurate legate de reîntoarcerea acesteia în Moldova  sau cheltuielile de repatriere post-mortem, in cazul decesului persoanei asigurate în perioada de asigurare valabilă.

Protecţia se realizează prin intermediul reţelei internaţionale a companiei de "assistans" cu renume MONDIAL ASSISTANCE (telefonul hot - line a acesteia este imprimat pe versoul Poliţei remise persoanei asigurate).

Termenul de asigurare poate cuprinde de la 2 zile până la 365 de zile.

Fiecare deţinător de poliţă poate  beneficia de asistenţă 24 din 24 ore 7 zile din săptămână.

Poliţa de asigurare pentru un termen de  7 zile, în cazul călătoriei în ţările CSI şi România costă 48-50 lei,
 

Compania Internaţională ASITO este prietenul Dumneavoastră oriunde şi oricând.

 

MD 2032, or.Chisinau, Republica Moldova, str. Burebista, 108
Tel. (+37322 )22-62-12 Fax (+37322) 22-62-12
E-mail: asito@asito.md


Site-ul este proprietate intelectuală a Companiei ASITO
PAGINA ÎN SUS

Total ieri: 150   Total azi: 108   Online:
Total vizitatori unici: 360507